Κάντε ένα ραντεβού

Ιατρικό Κέντρο Φλεβολογίας και Λεμφολογίας

fevertrap

Σχετικά με την κλινική

Το ιατρικό κέντρο της φλεβολογίας και της λεμφολογίας "ARD-CLINIC" είναι ένας εξειδικευμένος οργανισμός. Η κλινική παρέχει υπηρεσίες για την πολύπλοκη θεραπεία φλεβικών παθήσεων (κιρσοί, θρομβοφλεβίτιδα, μετα-θρομβωτική ασθένεια κλπ.), Λυμφοσταιάς, αρτηριακή παθολογία.

Χρησιμοποιούμε σύγχρονες τεχνολογικές μεθόδους χαμηλού αντίκτυπου (επεξεργασία με λέιζερ, echo-sclerotherapy, miniphlebectomy, κλπ.), Η εμφάνιση της οποίας, χωρίς υπερβολή, ήταν ένα επαναστατικό γεγονός στη σύγχρονη φλεβολογία.
Η θεραπεία γίνεται σε μια βάση εξωτερικών ασθενών, με τοπική αναισθησία (δεν χρειάζεται να εκθέσει αναισθητικό πολύπλοκες επεμβάσεις του ασθενούς), χωρίς αποκατάστασης (μπορείτε να περάσετε στην κλινική για να 1-1,5ch και να επιστρέψετε στην καθημερινή ζωή).

Το κέντρο μας της φλεβολογίας και της λεμφολογίας είναι, πρωτίστως, μια καθιερωμένη ομάδα αγγειακών χειρούργων, φλεβολολόγων, γενικών χειρούργων, ιατρών διαγνωστικών υπερήχων σε επίπεδο εμπειρογνωμόνων.

Ένας μεγαλύτερος αριθμός επισκέψεων στην κλινική για έναν φλεβολόγο αγγειακών χειρούργων είναι ασθενείς με κιρσοί των κάτω άκρων ("πόδι κιρσώδης"). Η ποιότητα, η σύγχρονη φροντίδα για τέτοιους ασθενείς είναι μία από τις κύριες προτεραιότητες της δουλειάς μας. Στο οπλοστάσιο των εμπειρογνωμόνων του κέντρου μας διαθέτει όλες τις απαραίτητες σύγχρονες τεχνολογικές μεθόδους θεραπείας αυτής της υποδοχής neduga.Na αγγειοχειρουργός phlebologist, μετά την angioscanning υπερήχων, τον καθορισμό ενός ατόμου αλγόριθμο νοσηλεία (η επιλογή των μεθόδων και τη σειρά εφαρμογής τους). Η υψηλή εξειδίκευση των ειδικών μας επιτρέπει να επιτύχουμε εγγυημένα άριστα αποτελέσματα. Μετά τη θεραπεία (μετά από λέιζερ ή χειρουργικούς χειρισμούς), οι ασθενείς μας καλούνται σε δωρεάν εξετάσεις (2 φορές κατά τη διάρκεια του έτους).

Οι υπηρεσίες μας

ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΛΕΖΕΡ (EVLO)

ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΛΕΖΕΡ (EVLO)

Το EVLO είναι μια σύγχρονη, ελάχιστα επεμβατική μέθοδος για την απομάκρυνση των κιρσών, χρησιμοποιώντας ενδοαγγειακό λέιζερ, με θερμική έκθεση σε ενέργεια λέιζερ και ...

ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΛΕΖΕΡ (EVLO)
ΜΙΝΙΦΛΕΒΕΤΟΜΙΑ

(954) 983-8630

Η μινιλεπεντομή είναι μια σύγχρονη τεχνική χαμηλού αντίκτυπου.
Οι κιρσώδεις φλέβες απομακρύνονται με διατρήσεις μόνο 1-2 mm. Δεν απαιτείται ραφή ...

ΜΙΝΙΦΛΕΒΕΤΟΜΙΑ
(479) 785-4903

615-833-2270

Η σκληροθεραπεία είναι η συνηθέστερα μη επεμβατική διαδικασία στα αρχικά στάδια των κιρσών.
Η κατώτατη γραμμή είναι η εισαγωγή στον αυλό των κιρσών ...

Σκληροθεραπεία, αντηλιακή σκληροθεραπεία
ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΛΙΜΦΩΣΤΑΣΗΣ ΑΝΤΙ-ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

oilstove

Στην καταπολέμηση της λυμφοστάσης των άνω και κάτω άκρων, χρησιμοποιούνται καινοτόμοι αλγόριθμοι θεραπείας που έχουν αναπτυχθεί από κορυφαίες ευρωπαϊκές κλινικές. M ...

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΛΙΜΦΩΣΤΑΣΗΣ ΑΝΤΙ-ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ
2814129013

ooze

Κιρσοί των κάτω άκρων - μια ασθένεια που εκφράζεται σε επιμήκυνση και παραμόρφωση των επιφανειακών φλεβών στην αύξηση του αυλού τους, που οδηγεί σε διαταραχές ...

Καρδιακή νόσος των κάτω άκρων ("κιρσός των ποδιών")
THROMBOPHLEBIT

THROMBOPHLEBIT

Μία ασθένεια που χαρακτηρίζεται από φλεγμονή και θρόμβωση των σαφηνών φλεβών. Η κύρια αρχή της θεραπείας είναι η πρόληψη της εξάπλωσης της θρόμβωσης στις βαθιές φλέβες με ...

THROMBOPHLEBIT

Οι κορυφαίοι φλεβολόγοι και αγγειακοί χειρουργοί του Κρασνοντάρ λαμβάνουν ασθενείς στο κέντρο μας.

Πριν / Μετά

Αξιολογήστε τα αποτελέσματα της θεραπείας των ασθενών μας πριν και μετά την εφαρμογή διαφόρων σύγχρονων ελάχιστα επεμβατικών τεχνικών.

Γιατί να συστήσετε τη φυλεολογία του ιατρικού μας κέντρου;

Εξειδικευμένο επίπεδο ειδικών

Εξειδικευμένο επίπεδο ειδικών

Η κλινική διαθέτει ομάδα εμπειρογνωμόνων σε επίπεδο εμπειρογνωμόνων.
Παρέχονται υψηλά πρότυπα θεραπείας.

Εξειδικευμένο επίπεδο ειδικών

Προσιτές τιμές

Προσπαθούμε να διατηρήσουμε όσο το δυνατόν πιο προσιτές τιμές, όταν χρησιμοποιούμε αναλώσιμα υψηλής ποιότητας από κορυφαίους κατασκευαστές. Οι εποχιακές προσφορές πραγματοποιούνται τακτικά.

Εξειδικευμένο επίπεδο ειδικών

Σύνθετη εφαρμογή σύγχρονων, υψηλής τεχνολογίας, ελάχιστα επεμβατικών τεχνικών

  • Εξωτερική θεραπεία
  • Τοπική αναισθησία
  • Χωρίς αποκατάσταση

Εξειδικευμένο επίπεδο ειδικών

Έλεγχος των αποτελεσμάτων της θεραπείας

Οι ασθενείς είναι υπό την επίβλεψή μας και μετά τη θεραπεία υποβάλλονται σε δωρεάν εξετάσεις 2-3 φορές κατά τη διάρκεια του έτους.

Διορισμός με φλεβολολόγο

Θα σας καλέσουν πίσω και θα κλείσουν ραντεβού.

Οι επαφές μας

Αριστοτέλους 87, Αθήνα 104 34

Τηλεφωνήστε

Κάντε ένα ραντεβού

Πάνω

Τηλεφωνήστε